Hľadáme pozemky, chalupy a chaty na pekných miestach NA PREDAJ!

To „naj“ z našej ponuky ubytovania na Slovensku

Členstvo v Klube Literárnej a prázdninovej spoločnosti Tricio
Silvester na chate na Slovensku - ubytovanie, dovolenka - chaty, penzióny, hotely
Osobitné podmienky o ochrane osobných údajov
Silvester na chate na Slovensku - ubytovanie, dovolenka - chaty, penzióny, hotely
Silvester na chate na Slovensku - ubytovanie, dovolenka - chaty, penzióny, hotely
 
Práva a povinnosti v oblasti ochrany osobných údajov určuje najmä zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (stručná sumarizácia).

Vymedzenie pojmov:
Používateľ – kupujúci, klient (dotknutá osoba), záujemca o informácie a služby
Prevádzkovateľ – predávajúci, poskytovateľ služieb – TLHC a Tricio, s.r.o.

Prevádzkovateľ spracúva len tie osobné údaje, ktoré mu používateľ dobrovoľne poskytne. Sú to meno, priezvisko, titul, dodacia alebo fakturačná adresa (ulica, číslo domu, mesto, PSČ) e-mailová adresa, telefónne číslo - údaje poskytnuté pri registrácii alebo jedno rázovom na www.tricio.sk, www.drevenice-drevenica.sk, www.slovenskedovolenky.sk, www.vypnite.sk, www.penziony.sk.

Prvotné údaje získava prevádzkovateľ z registračného formulára, ďalšie môže používateľ zadať a aktualizovať po zaslaní na firemné mailové adresy.

K osobným údajom má prístup len administrátor prevádzkovateľ. Osobné údaje prevádzkovateľ nezverejňuje.
V prípade povinnosti vyplývajúcej zo zákona, sprístupní prevádzkovateľ (predávajúci) osobné údaje tretej osobe (polícia, prokuratúra) len v zmysle a znení zákona.

Z dostupných údajov môže prevádzkovateľ vytvárať súhrnné štatistiky, ktoré ale neobsahujú osobné údaje a nie je podľa nich možné nikoho identifikovať. Tieto štatistiky môžu byť ďalej ľubovoľne použité pre interné potreby prevádzkovateľa v záujme rozvoja jeho obchodu.

Údaje sú u prevádzkovateľa v bezpečí, o čo sa maximálne prevádzkovateľ snaží, používa príslušné technické, elektronické, organizačné a personálne opatrenia, aby sa predišlo akémukoľvek neoprávnenému prístupu k informáciám používateľa. Údaje prevádzkovateľ zálohuje, informačný systém nepretržite monitorujeme, servery sú umiestnené v prostredí s kontrolovaným prístupom.

Za pravdivosť údajov zodpovedá ten, kto ich do informačného systému poskytol čiže používateľ. Ak chce používateľ odstrániť všetky osobné údaje, je potrebné napísať na e-mailovú adresu prevádzkovateľa tricio@tricio.sk a požiadať o zrušenie konta.

Prevádzkovateľom informačného systému rekreácie na Slovensku prostredníctvom doménových adries www.slovenskedovolenky.sk alias www.drevenica-drevenice.sk alias www.literarne.sk alias www.penziony.sk alias www.vypnite.sk je spoločnosť Tricio Literary & Holiday Company, s. r. o., Fándlyho 16, 903 01 Senec, IČO: 35 841 851.

Prevádzkovateľom informáčného systému cestovný ruch a oddych prostredníctvom doménových adries www.tricio.sk alias www.literarne.sk je spoločnosť Tricio, s. r. o., Fándlyho 16, 903 01 Senec, IČO:36 842 427.

Používateľ vyššie uvedeného informačného systému súhlasí s tým, aby prevádzkovateľ spracúval jeho osobné údaje v uvedenom rozsahu na účely spracovania objednávok, fakturácie a prípadne doručenie na určenú adresu. Súhlas je platný na dobu neurčitú a používateľ ho môže kedykoľvek odvolať.
 
Silvester na chate na Slovensku - ubytovanie, dovolenka - chaty, penzióny, hotely
 
odporúčame: pobyty so zľavou | darčekové poukazy | dovolenka s deťmi | ubytovanie so psom | historické hotely | romantické pobyty | predaj leteniek | lyžovačka na Slovensku | ubytovanie na Liptove | vlastná drevenica | pozemky na predaj | chata na Liptove | výstavba dreveníc – drevenice | kam na Slovensku | chaty a chalupy na predaj | letná dovolenka s deťmi | malé chaty na Slovensku | lacné chaty | penzión pri jazere | veľké chaty na Slovensku | Knihy o Slovensku | Výlety v okolí Bratislavy | Levický hrad a okolie | Banská Štiavnica a okolie | Kalvária pri Banskej Štiavnici | Svätý Anton | Okolie Banskej Štiavnice | Revištské Podzámčie | Čierny Balog a Dobročský prales | Čierny Balog a Vydrovská dolina | Krásna Hôrka - hrad | Betliar - kaštieľ | Vysoké Tatry | Pieniny | Pieniny - Stará Ľubovňa | Spišský hrad | Liptov | Orava | Vlkolínec | Špania dolina | Martin a okolie | Kremnica a hrad | Bojnice a hrad | Strečno - hrad | Javorníky a Malá Fatra | Trenčín a Trenčianske Teplice | Gazdovský dvor na Myjave | Komárno – Európske námestie | Filmy o Slovensku
© 2003-2012 - www.slovenskedovolenky.sk - všetky práva vyhradené!
Akékoľvek publikovanie obsahu týchto stránok je povolené len s písomným súhlasom majiteľa portálu.
Tricio Literary & Holiday Company, s.r.o.

partneri:

                    

Chcete vydať knihu? Pomôžeme vám!